Το Κτήμα Φιξ γέμισε από χιλιάδες κόσμου στο πρώτο διήμερο των Ηρακλείων

  • Αρχική
  • Νέα
  • Το Κτήμα Φιξ γέμισε από χιλιάδες κόσμου στο πρώτο διήμερο των Ηρακλείων

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησε το πρώτο Σαββατοκύριακο των φετινών Ηρακλειών, το κεντρικό πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που για πρώτη φορά γίνεται μέσα στο Κτήμα Φιξ ως δημοτικό πάρκο μετά και την επιτυχία της προσπάθειας που κατέβαλε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου για να το αποκτήσει ο Δήμος. Δύο καλλιτέχνες κορυφαίοι και καταξιωμένοι στο είδος τους τραγούδησαν αυτό το πρώτο διήμερο: η Πέγκυ Ζήνα το Σάββατο και ο Παντελής Θαλασσινός την Κυριακή. Την συναυλία του Παντελή Θαλασσινού άνοιξαν οι Pedestrians, συγκρότημα από μαθητές του 1ου και του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής. Για τους μικρούς επισκέπτες υπήρχαν παιχνίδια και λοιπές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα των φετινών Ηρακλείων συνεχίζεται από την επόμενη Παρασκευή 8/9 με την συναυλία των Θανάση Πολυκανδριώτη και Πίτσας Παπαδοπούλου. Το Σάββατο 10/9 λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο. Την Κυριακή 11/9 η εξαιρετική Ζωή Τηγανούρια και η νοσταλγική Μπέσσυ Αργυράκη. Ώρα έναρξης για όλες τις συναυλίες 20.00. Και όλα αυτά, όπως πάντα, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Για τη μεταφορά των κατοίκων της πόλης προς και από το Κτήμα Φιξ θα λειτουργήσει και το προσεχές τριήμερο το έκτακτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας κατά τις ώρες των συναυλιών. Έτσι, Παρασκευή έως Κυριακή θα εκτελεστούν οι εξής διαδρομές: 19.30 και 20.00 αναχώρηση από την κεντρική πλατεία του Δήμου (σταθμός ΗΣΑΠ) προς το Κτήμα Φιξ με ενδιάμεσες στάσεις στο ΚΑΠΗ Αυγής (Αυγής 49) και στη διασταύρωση των οδών Ζεφύρου και Αττικής. Αντίστροφα, 22.30 και 23.00 αναχώρηση από το Κτήμα Φιξ και πάλι με στάση στα παραπάνω σημεία.

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ηράκλεια μέσα στο Κτήμα Φιξ. Χιλιάδες κόσμου τραγουδάει και διασκεδάζει μέσα στο δικό του πάρκο. Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που οι Ηρακλειώτες το ονειρεύτηκαν για πρώτη φορά. Καταφέραμε και το κάναμε πράξη! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Όταν πήραμε το Φιξ είχα πει ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Βραδιές σαν και αυτές θα μας ταξιδεύουν από εδώ και πέρα. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Άλμπουμ με περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting