Αιμιλία Τζίβα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αιμιλία Τζίβα

Αιμιλία Τζίβα

Τραπεζική Υπάλληλος

Γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο Αττικής.

Εργάζεται στην Alpha Bank στον τομέα των επιχειρήσεων.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσουκαλά και μητέρα 3 παιδιών Βασίλη, Άγγελο και Αλέξανδρο. Πτυχιούχος Πληροφορικής με διατριβή στη Νανορομποτική και Μεταπτυχιακά με διάκριση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σπούδασε και δημοσιογραφία ενώ υπήρξε και αθλήτρια στίβου στον Πανελλήνιο και στην ΑΕΚ. Από μικρή εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα ενώ σπούδαζε και ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση ως Γραμματέας Νέων Τραπεζοϋπαλλήλων, μέλος της Διοίκησης της ΟΤΟΕ, του ΕΚΑ και της Παγκόσμιας Εκτελεστικής Επιτροπής UNI EUROPA FINANCE. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια υπερασπίζοντας ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα με ουσιαστικές παρεμβάσεις στα θέματα ισότητας και εργασίας.

Ως έμπειρη αυτοδιοικητικός ασχολήθηκε ιδιαίτερα με ευρωπαϊκά προγράμματα που σχετίζονται με τις σύγχρονες πόλεις, υπήρξε εκλεγμένη στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής,Υποψήφια Δήμαρχος στο Ηράκλειο Αττικής το 2019,αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτική σύμβουλος έως σήμερα.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting