Αλέξης Νταλαμάρας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αλέξης Νταλαμάρας

Αλέξης Νταλαμάρας

Λογιστής

Ο Αλέξης Νταλαμάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Αττικής, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Το 2006 αποφοίτησε από τη σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεως του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων στο Στρατό Ξηράς και μετά από την απόκτηση σημαντικής εργασιακής πείρας στον τομέα της Φορολογικής Συμβουλευτικής, συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MSc) στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Από το 2008 διατελεί μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΟΕΕ). Εργάζεται σε οικογενειακό Λογιστικό Γραφείο στο Ηράκλειο Αττικής και, παράλληλα, εργάζεται ως Διοικητικό Στέλεχος της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.) του ΝΠΔΔ της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγεται η ενασχόληση με ζητήματα κοινωνικού οφέλους και πολιτισμού, πράγμα που τον οδήγησε το 2021 να εισαχθεί με κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Κοινωνικής  Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου εξακολουθεί να φοιτά.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting