Ανδρέας Καραδάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ανδρέας Καραδάκης

Ανδρέας Καραδάκης

Τραπεζικός Υπάλληλος

Ονομάζομαι Καραδάκης Ανδρέας, έχω καταγωγή από Κουρνά Αποκορώνου Χανίων και είμαι 51 ετών. Έχω τελειώσει Μαθηματικό Αθηνών, Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά στην Αγγλία και Φορολογικό δίκαιο στην ΑΣΟΕΕ. Έχω Proficiency Cambridge στα Αγγλικά και Superiore στα Ιταλικά.

Ασχολήθηκα πολλά χρόνια με την εκπαίδευση κυρίως ως καθηγητής μαθηματικών (ιδιαίτερα, φροντιστήρια και ΙΕΚ).

Είμαι Υποδιευθυντής Διοίκησης στην Εθνική Τράπεζα (διορισμός κατόπιν γραπτού διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ), επί 23 χρόνια, στον τομέα των επιχειρηματικών δανείων (χορηγήσεων και διακανονισμών) μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά 17 και 13 ετών.

Είμαι εθελοντής αιμοδότης εδώ και 23 έτη.

Έχω διαχρονικά έντονη εθελοντική δραστηριότητα (συμμετέχω στους Εθελοντές Ηρακλείου, σε δράσεις αναδάσωσης, παλαιότερα ενεργό μέλος των δράσεων όλοι μαζί για το παιδί, …), είμαι υπέρμαχος της ανακύκλωσης (με πολύ πλούσιο ιστορικό) και έχω μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά.

Είμαι ενεργό μέλος στον σύλλογο Κρητών Ηρακλείου Αττικής, παίκτης στις ομάδες παλαίμαχων μπάσκετ του Τυφώνα και ποδοσφαίρου Ηρακλείου. 

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η θάλασσα (έχω δίπλωμα τόσο για ταχύπλοα όσο και για ιστιοφόρα σκάφη) και η εξερεύνηση νέων πραγμάτων.

Θέλω να έχω ενεργή συμμετοχή σε όλα τα τεκτενόμενα στην πόλη μας και στην λήψη αποφάσεων… προκειμένου να γίνει το Ηράκλειο μας όλο και καλύτερη «ανθρώπινη πόλη».

Σε μια πόλη που φανερά αλλάζει προς το καλύτερο και με τόσα πολλά και μεγάλα έργα εν εξελίξει (αξιοποίηση κτήματος ΦΙΞ, επέκταση Λεωφόρου Κύμης προς εθνική οδό, δια πλάτυνση Λεωφόρου Ηρακλείου, υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη, κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων, επισκευή χώρων άθλησης, κλπ κλπ) θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την άμεση και ουσιαστική εμπλοκή μου με τα «κοινά».

Ελπίζω, παρακαλώ και βασίζομαι στην στήριξη του κόσμου, για να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη, στην πόλη μας… το  ΗΡΑΚΛΕΙΟ…

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά…

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting