Ανδριάνα Τάγαρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ανδριάνα Τάγαρη

Ανδριάνα Τάγαρη

Ιδιωτική Υπάλληλος

Με μεγάλη μου τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση υποψηφιότητας δημοτικής συμβούλου, από τον νυν Δήμαρχο μας κ. Νίκο Μπάμπαλο. Ενός ανθρώπου αξιόλογου που τον χαρακτηρίζει η ευγένεια, το ήθος και η οργανωτικότητα για την επίτευξη των στόχων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Οι γονείς μου ασχολήθηκαν στο χώρο της εκπαίδευσης, μου δίδαξαν από πολύ μικρή να τηρώ τις ηθικές αξίες και να βασίζομαι πάνω σε αυτές σε κάθε τομέα της ζωής μου. Αποφοίτησα από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το οποίο εδρεύει στην πόλη των Πατρών, στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών με αντικείμενο στον “Ελληνικό Πολιτισμό”.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και τα τελευταία χρόνια είχα εργαστεί σε διαφορετικούς φορείς του δημόσιου τομέα ως διοικητική υπάλληλος, αποκομίζοντας αρκετή εμπειρία και γνώση πάνω στον τομέα της διοίκησης και των ελλείψεων της. Είμαι εθελόντρια εδώ και 6 χρόνια σε ένα μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, κέντρο ημέρας που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και που ειδικεύεται στη θεραπεία & απασχόληση ατόμων με ψυχικές παθήσεις. Παράλληλα είμαι ενεργό διοικητικό μέλος του συλλόγου Ολυμπίων.

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω κι εγώ ένα λιθαράκι βοήθειας και συνεργασίας με την βοήθεια του δημάρχου μας κ. Νίκου Μπάμπαλου, της αξιόλογης ομάδας συνεργατών του κι εσάς για μια ανθρώπινη πόλη.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting