Άννα Μαξίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Άννα Μαξίδου

Άννα Μαξίδου

Οικονομολόγος

Γέννημα -θρέμμα Ηρακλειώτισσα, με ωραίες αναμνήσεις από τα όμορφα παιδικά και νεανικά χρόνια στην πόλη μας, μεγαλώνω τώρα τις δύο κόρες μου στον φιλόξενο Δήμο μας. 

Από το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων) και από τραπεζικά ιδρύματα στο οικονομικό τμήμα δυναμικά αναπτυσσόμενης ελληνικής πολυεθνικής, θέτω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην κοινή προσπάθεια, τον όμορφο αγώνα για ένα Δήμο – πρότυπο, πρωταγωνιστή στη νέα εποχή για την πατρίδα μας. Έναν Δήμο στον οποίο η οικονομική ανάπτυξη και οι ευκαιρίες για εργασία συνυπάρχουν αρμονικά με την κοινωνική πολιτική και τον πολιτισμό και οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες με περισσότερο πράσινο και χώρους δημιουργίας και άθλησης για όλους. 

Ώστε και οι κόρες μου, όλα τα παιδιά μας να έχουν εξίσου όμορφες αναμνήσεις και πολύ περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους!

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting