Απόστολος Τσαούσογλου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Απόστολος Τσαούσογλου

Απόστολος Τσαούσογλου

Σεναριογράφος

Γεννήθηκα το 1969 στην Αθήνα, μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία και τα τελευταία 20 περίπου χρόνια ζω στο Ηράκλειο με τη σύζυγό μου Ντένια Σταμίρη και τα δύο μας παιδιά, την Αθηνά και τον Φοίβο.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη συγγραφή τηλεοπτικών σεναρίων από το 1999, συνεργαζόμενος κυρίως με τον ALPHA και το MEGA. Οι σειρές που έχω υπογράψει είναι: «Κόκκινος Κύκλος», «Αχ και να ’ξερες», «Πεθαίνω για σένα», «Μπαμπαλού», «Ελιές Θρούμπες», «Φύγε εσύ έλα εσύ», «Μπαμπά μην τρέχεις», «LAPD», «Λάκης ο Γλυκούλης», «Με λένε Βαγγέλη», «Μοντέρνα Οικογένεια» και «Το σόι σου» (την πρώτη χρονιά).

Στην ερώτηση που μου κάνουν συχνά τώρα τελευταία, πώς δηλαδή αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές με τον Νίκο Μπάμπαλο, η απάντηση, όπως την καταλαβαίνω εγώ, είναι η εξής:

Στη μυθοπλασία, συνηθίζεται ο κεντρικός χαρακτήρας να αποκαλείται «ο ήρωας». Ένας απλός, βασικός αλλά συνάμα ουσιαστικός ορισμός του ήρωα, είναι «αυτός (ή αυτή) που αναλαμβάνει δράση». Υπό αυτή την έννοια, ο ήρωας στην περίπτωσή μας είναι αναμφίβολα ο Νίκος Μπάμπαλος. Κι εάν όλοι εμείς γύρω του, μπορέσουμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε, ο καθένας όσο και όπως μπορεί, να συνεχίσει τις προσπάθειες που κάνει και τις δράσεις που έχει αναλάβει, να τις ολοκληρώσει και να βάλει μπρος καινούργιες, αυτό θα είναι καλό πάνω από όλα για την πόλη μας το Ηράκλειο, εμάς τους πολίτες που ζούμε καθημερινά εδώ και φυσικά, τις επόμενες γενιές, τα παιδιά μας.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting