Αρμάνδος Βιτάλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αρμάνδος Βιτάλης

Αρμάνδος Βιτάλης

Καθηγητής

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, την Τήνο και την Ιταλία.

Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενδιαφερόμενος για τα εικαστικά, παρακολούθησε ως ακροατής μαθήματα Σχεδίου στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΑΠΘ.

Υποψήφιος διδάκτωρ Φιλοσοφίας. Υπηρέτησε ως Φιλόλογος για 36 χρόνια στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων (ΛΛΠ, σήμερα Λεόντειο Σχολή Αθηνών) με 10 χρόνια θητείας στη Διεύθυνση του Γυμνασίου του Λεοντείου και με 3 χρόνια θητείας στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο Λαϊκών του σχολείου.

Καινοτόμος και οραματιστής οργάνωσε και εκσυγχρόνισε το ΛΛΠ με στοιχεία απαραίτητα για ένα σύγχρονο σχολείο.

Διοργάνωσε απογευματινά φροντιστηριακά τμήματα, Summer camp, σχολική εφημερίδα που υπάρχει μέχρι σήμερα και που έλαβε στην πολύχρονη έκδοσή της 5 πανελλήνια βραβεία, μαθητικές ανταλλαγές με ιδιωτικό γαλλο-τουρκικό Λύκειο της Κωνσταντινούπολης και συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Σκηνοθέτησε και ανέβασε θεατρικές μαθητικές παραστάσεις. Οργάνωσε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ίδρυσε και λειτούργησε για πολλά χρόνια ως Υπεύθυνος, Όμιλο Δημοσιογραφίας και Όμιλο Ρητορικής. Υπήρξε οργανωτικός Υπεύθυνος της Σχολής Γονέων του Σχολείου (λειτουργεί 20 χρόνια), βοηθός τη Τένιας Μακρή και της Ρεβέκκας Γαλιατσάτου, Σύμβουλος , διαρκώς επιμορφούμενος, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, διοργάνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή σημαντικών προσώπων του Ελληνισμού, όπως του Αντώνη Σαμαράκη, της Διδώς Σωτηρίου, του Νικηφόρου Βρεττάκου, του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, του Γεωργίου Ράλλη, του Απόστολου (Λάκη) Σάντα και πολλών άλλων. Οργάνωσε Περιβαλλοντικά μαθητικά Προγράμματα, συμμετείχε για 3 χρόνια στην Οργανωτική Επιτροπή των Πανευρωπαϊκών και Πανελλήνιων Μαθητικών Συνεδρίων με Πρόεδρο τον Νίκο Κούκη όπου συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα. Συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά Συνέδρια για εκπαιδευτικούς, σε Στρασβούργο, Ρώμη, Άουγκσμπουργκ, Λυών, Βαρκελώνη και αλλού. Οραματίστηκε και εργάστηκε επί σειρά ετών για το Μουσείο Μαριανών Αδελφών και Λεοντείων Λυκείων, που άνοιξε τις πύλες του το 2014 και υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας του μέχρι την συνταξιοδότησή του το 2021. Έχει γράψει ιστορικά βιβλία και άρθρα σχετικά με την Ιστορία, την Παιδαγωγική και τον Αθλητισμό του Λεοντείου, αλλά και την Έκθεση Ιδεών όπου ειδικεύτηκε.

Είναι νυμφευμένος με την Ευαγγελία Μίνωα Μαθιουδάκη και πατέρας δύο ενήλικων γιων.

Πέρα από την πολύπλευρη εμπειρία του, και την ικανότητά του να σχεδιάζει και να δημιουργεί εκ του μηδενός, έχει διάθεση και όρεξη να προσφέρει στο Δήμο Νέου Ηρακλείου, όπου συμμετέχει στον Σύνδεσμο Καθολικών , και όπου έζησε ο πατέρας του και διαβιούν οι συγγενείς του.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting