Αθηνά Μπισκίνη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αθηνά Μπισκίνη

Αθηνά Μπισκίνη

Δικηγόρος

Ονομάζομαι Αθηνά-Βαρβάρα Μπισκίνη και γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι στο Ηράκλειο Αττικής. Φοίτησα στα σχολεία της πόλης μας, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 6ο Γυμνάσιο, το 3ο Λύκειο, ενώ διετέλεσα επί 10 έτη αθλήτρια του Ομίλου Ο.Γ.ΗΡ.Α. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Γερμανικά, και έχω φοιτήσει για έξι μήνες στη Νομική Σχολή της Δρέσδης, Γερμανίας.

Απόφοιτη του Τμήματος Νομικής Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Αστικό Δίκαιο και Σύγχρονες Οικονομικές Συναλλαγές” της Νομικής Σχολής Αθηνών. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2021. Μάχιμη δικηγόρος, ασχολούμαι με όλο το φάσμα του Δικαίου, ιδίως με το Αστικό Δίκαιο και την άμυνα κατά της αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών ακινήτων-κατασχέσεων).

Πάντα δραστήρια, με αγάπη για το συνάνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, υπήρξα μέλος και διοργανώτρια σε πλήθος αντίστοιχων δραστηριοτήτων.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τον Δημότη κάθε ηλικίας, θα εργαστώ με ζήλο, ειλικρίνεια και συνέπεια για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Συνδημοτών μου. Θα είμαι κοντά σε όλους του δημότες και τις κοινωνικές ομάδες, με ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, δίπλα στον κ. Νίκο Μπάμπαλο, που ήδη έχει προσφέρει στον τόπο μας και που, με την επανεκλογή του, θα συμβάλει στην ολοκλήρωση του οράματος για την πόλη που διαμένουμε.

Επιθυμώ να αναλάβω δράση για μία πόλη περισσότερο πράσινη, τεχνολογικά έξυπνη, πιο εύκολα προσβάσιμη, πιο ανθρώπινη.

Στόχοι μου είναι:

  1. Η κατάστρωση και εφαρμογή στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας, με σκοπό τη βελτίωση των δρόμων και των πεζοδρομίων, για την ευκολότερη και ισότιμη μετακίνηση όλων των ατόμων, κυρίως των πιο ευάλωτων.
  2. Ενίσχυση της πράσινης βιωσιμότητας, για μία πόλη με περισσότερους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου, για ενήλικες, παιδιά και ζώα.
  3. Έργα αναβάθμισης αθλητικών χώρων, δημοτικών παιδικών σταθμών, σχολείων και ΚΑΠΗ.
  4. Ψηφιακός Μετασχηματισμός των υπηρεσιών του Δήμου, για ταχύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, που θα μου δώσει τη δυνατότητα να υπηρετήσω με σεβασμό, όραμα, και συνέπεια τους Συμπολίτες μου και τον Δήμο μας, προσφέροντας νέες ιδέες, όρεξη για δράση, και άμεσες λύσεις.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting