Χαρά Ιωαννίδη Ντελ-Ρόσσο

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Χαρά Ιωαννίδη Ντελ-Ρόσσο

Χαρά Ιωαννίδη Ντελ-Ρόσσο

Επιχειρηματίας

Ονομάζομαι Χαρά Ιωαννίδη  Ντελ-Ροσσο, είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 25 χρόνων. Μαζί με τον σύζυγό μου Ιωάννη Ντελ-Ροσσο διατηρούμε επιχείρηση χρωμάτων και σιδηρικών στον Δήμο Ηρακλείου επί 30 συναπτά έτη.

Μπορεί να μην είμαι γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτισσα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω ζήσει σε αυτόν τον τόπο που έστησα τη ζωή μου κι έτσι τον θεωρώ δικό μου και τον πονάω.

Επιθυμώ να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στη βελτίωση του όπως και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των συνδημοτών μου.

Λόγω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας έρχομαι σε καθημερινή επαφή με πολλούς συνδημότες μου με τους οποίους τυγχάνει να συζητάμε τα θέματα του δήμου μας. Γνωρίζω, λοιπόν, από πρώτο χέρι τι απασχολεί την πλειονότητα των  συνδημοτών μου.

Για παράδειγμα, ακούω παράπονα για την κατάσταση των δρόμων που θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για την ασφαλή κυκλοφορία μας σε αυτούς. Ένα άλλο ζήτημα που θεωρείται σημαντικό είναι η ανάπλαση του κτήματος Φιξ η οποία θα βοηθήσει πολύ στην περαιτέρω αναβάθμιση του δήμου καθώς θα δοθεί η δυνατότητα να γίνονται συχνά δραστηριότητες οι οποίες θα προωθούν τον πολιτισμό. Στόχος είναι να καταστεί το Ηράκλειο σημαντικό πολιτιστικό κέντρο.

Τέλος, σε προσωπικό επίπεδο με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συνεισφέρω στη βελτίωση της ζωής των ευπαθών ομάδων και ειδικά των ηλικιωμένων καθώς είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς αυτούς. Αγαπητοί μου συνδημότες “δε σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν”. Σεβόμαστε και και εκτιμούμε την προσφορά των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας προς εμάς, δίνοντας τους μία ποιοτική ζωή, μία ζωή με αξιοπρέπεια.

Γνωρίζω, θέλω και μπορώ να προσφέρω στο δήμο μας. Κάτι μάλιστα που θεωρώ καθήκον μου και όχι υποχρέωση, όπως είναι άλλωστε καθήκον όλων των ανθρώπων, η συμμετοχή στα κοινά.

Εκτός τούτου όπως έλεγε ο Πλάτων “μία από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροι σου”.

Συμφωνώ, λοιπόν, απόλυτα ως προς αυτό για αυτό και βρίσκομαι δίπλα  στον καλύτερο όλων των υποψηφίων δημάρχων, τον Νίκο Μπάμπαλο.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting