Δημήτρης Δημητρόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτρης Δημητρόπουλος

Δημήτρης Δημητρόπουλος

Διοικητικός Υπάλληλος ΓΝΑ ΚΑΤ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να κατοικώ στο Ηράκλειο Αττικής, την πόλη που αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε να πηγαίνει ακόμα πιο μπροστά.

Εδώ τελείωσα όλες τις τάξεις του σχολείου γνωρίζω, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις στα παιδιά του τόπου σου το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να έχουν γερές βάσεις ξεκινώντας τη ζωή τους.

Εργάστηκα ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Αθηναίων και εκεί κατάλαβα τι δυνατότητες έχει ένας Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών του.

Στον επόμενο επαγγελματικό μου σταθμό, ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου συνεχίζω να υπηρετώ έως σήμερα, έμαθα την αξία που έχει ο Άνθρωπος και πώς μπορεί να σταθείς δίπλα του όταν σε έχει άμεση ανάγκη.

Αυτές τις γνώσεις, τις εμπειρίες αλλά πάνω από όλα το μεράκι για να προσφέρω στους συμπολίτες μου κατάφερα να τα αξιοποιήσω για πρώτη φορά το 2014, όταν ο νυν Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, μου έκανε την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη.

Από το 2014 έως το 2019 θήτευσα ως Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, έχοντας την ευκαιρία να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην προσπάθεια να γίνουν έργα στο Δήμο μας που έλειπαν από τις γειτονιές, έργα που είχε πάρα πολλά χρόνια να δει το Ηράκλειο. Παρεμβάσεις καθημερινότητας όπως πεζοδρόμια και ασφαλτοστρώσεις αλλά και έργα που άλλαξαν την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο. Με τον ίδιο ζήλο συνέχισα στο πόστο του εντεταλμένου συμβούλου για το Πράσινο ξεκινώντας την εκστρατεία των εθελοντικών δεντροφυτεύσεων, έχοντας ως στόχο την περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου μας.

Με μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη διαπιστώσαμε ότι οι προσπάθειες της δημοτικής μας αρχής είχαν αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, οι άνθρωποι της οποίας μας έδωσαν ένα άκρως τιμητικό ποσοστό στις δημοτικές εκλογές 2019 και σε εμένα προσωπικά την πρώτη θέση στην προτίμηση σταυρού. Ανανεώσαμε έτσι την υπόσχεση αλλά και τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Το 2019 ανέλαβα το απαιτητικό καθήκον του Αντιδημάρχου Οικονομικών συνεργαζόμενος με τον Δήμαρχο για να συνεχίζει η οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας, που οδήγησε σε νέες μειώσεις των δημοτικών τελών για κατοίκους και επιχειρήσεις αλλά και έδωσε τη δυνατότητα στη δημοτική αρχή να υλοποιήσει το σχέδιο αγοράς του Κτήματος Φιξ με πόρους του Δήμου ώστε να ανήκει καθαρά στο Ηράκλειο και τους Ηρακλειώτες.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετώ την πόλη μας από το πόστο του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, υπεύθυνος για την Καθαριότητα, την Ανακύκλωση, το Πράσινο, την Πολιτική Προστασία, την Αστική Πανίδα. Μαζί με τους άξιους συνεργάτες – εργαζόμενους του Δήμου βρισκόμαστε καθημερινά έξω στην πόλη για να κρατάμε της γειτονιές καθαρές, να έχει η πόλη την εικόνα που της αξίζει. Παράλληλα προωθούμε την Ανακύκλωση και την Πολιτική Προστασία στην κοινωνία με έμφαση στα σχολεία. Προστατεύουμε και φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα ενώ με τακτικές δράσεις και τη συμμετοχή εθελοντών – κατοίκων του Ηρακλείου, κυρίως παιδιών, τονώνουμε το Πράσινο.

Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε και την επόμενη ημέρα καθώς έχουμε ακόμα δυνατή τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Δυνατά, ενεργά, καθημερινά για το Ηράκλειό μας.
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting