Ελένη Πεπε Τσιλιώρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ελένη Πεπε Τσιλιώρη

Ελένη Πεπε Τσιλιώρη

Λογοπεδικός

Ονομάζομαι Τσιλιώρη Ελένη είμαι Λογοπεδικός, απόφοιτη του Defektolosky Fakultet και διατηρώ από το 2001 στο Ηράκλειο το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Αναπτυξιακής Παιδιατρικής.

Έχω εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στο τμήμα της Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και έχω συμμετάσχει σε ανιχνευτικούς ελέγχους Αναπτυξιακών Διαταραχών στην προσχολική ηλικία. Συνεργάζομαι με ειδικούς  επιστήμονες και ιατρούς και συμμετέχω  σε συνέδρια και σεμινάρια  για τα νέα δεδομένα διάγνωσης και θεραπείας. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών και μέλος της American Speech-Language-Hearing Association (ASHA).

Κατοικώ στο Ηράκλειο, είμαι έγγαμη με δύο τέκνα 7 και 17 ετών.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε τόσο από την αγάπη μου για την πόλη μας όσο και από την διάθεση να προσφέρω στα δημοτικά πράγματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα των προνοιακών δομών και ιδιαίτερα για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting