Εύη Κουλούρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Εύη Κουλούρη

Εύη Κουλούρη

Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Βόρεια Προάστια και το Ηράκλειο Αττικής έγινε από νωρίς για μένα μια «μικρή πατρίδα». Ο τόπος που αγκάλιασε – και συνεχίζει να αγκαλιάζει -χαρούμενες στιγμές, καρδιοχτύπια, αλλά και τα επαγγελματικά μου βήματα, από τα φοιτητικά μου χρόνια στην εστίαση και στη συνέχεια στη δημόσια εκπαίδευση. 

Σήμερα, εργάζομαι ως σύμβουλος κατασκευαστικής εταιρείας, ενώ συνεχίζω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στην εστίαση. Σπούδασα στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, αλλά το ενδιαφέρον μου για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, με ώθησε να παρακολουθήσω, παράλληλα, ημερίδες και σεμινάρια με θέμα τον άνθρωπο και τη θρησκεία. Είμαι κάτοχος πτυχίων τριών ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) και διαθέτω πιστοποίηση ECDL στην πληροφορική.

Σχετικά με την αυτοδιοίκηση, μεγάλωσα με τις παραστάσεις, τις εικόνες και το μεράκι που μου μετέδιδε ο πατέρας μου, Κώστας Κουλούρης, ο οποίος υπηρέτησε ενεργά τον Δήμο της Νέας Ιωνίας από διάφορες θέσεις, όπως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.ά. Έχω την όρεξη και τη διάθεση να βοηθήσω να γίνει το Ηράκλειό μας μια ζωντανή πόλη, με «χώρο» για τη νέα γενιά και πολιτιστικές δράσεις που θα το κάνουν πόλο έλξης για ανθρώπους όχι μόνο από τους γειτονικούς Δήμους αλλά και όλη την Αττική. 

Ονειρεύομαι μια πόλη, πιο ανθρώπινη, πιο οικολογική, πιο φιλοζωική, ενώ μπορώ με τις γνώσεις μου να προτείνω κινήσεις που θα βοηθήσουν στην ψηφιακή μας μετάβαση. Γι’ αυτό θέλω να με στηρίξετε στην προσπάθεια που κάνει η «Επιλογή Εμπιστοσύνης» του Νίκου Μπάμπαλου για να γίνει η επιλογή προόδου και ευημερίας για κάθε μικρό και μεγάλο κάτοικο της πόλης μας.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting