Φάνη Βελλίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Φάνη Βελλίδου

Φάνη Βελλίδου

Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής. Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε ειδίκευση στην ανάλυση υπολογιστικών συστημάτων και στη διαπολιτισμική εκπαίδευση.

Από το 1990 εργάζεται ως καθηγήτρια μαθηματικών και πληροφορικής στην Ιδιωτική και Δημόσια Εκπαίδευση. Στην πόλη μας έχει εργασθεί στο 1ο και στο 3ο Γενικό Λύκειο ενώ από το 1999 έως το 2009 εργάσθηκε στα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση». Σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από τα νεανικά της χρόνια συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται ενεργά τα τελευταία δέκα χρόνια, από το 2014 έως το 2019 ως συντονίστρια του «Δικτύου Πολιτών – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» και από το 2019 μέχρι και σήμερα ως Δημοτική Σύμβουλος με το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής». Είναι μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Εμβληματική προσπάθεια στη διάρκεια της θητείας της στο δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί το κτήμα Φιξ όπου, παραμερίζοντας παραταξιακές διαφορές και μικροπολιτικά συμφέροντα συνέβαλε με τη θετική ψήφο της στην απόκτησή του από το Δήμο μας και την απόδοσή του στους κατοίκους της πόλης μας, αποδεικνύοντας την πεποίθησή της για μια ανεξάρτητη Δημοκρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδεσμευμένη από κομματικές αγκυλώσεις.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting