Φωτεινή Βασιλείου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Φωτεινή Βασιλείου

Φωτεινή Βασιλείου

Προπονήτρια Volley Α.Σ Τυφών
Ονομάζομαι Βασιλείου Φωτεινή, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη μας, το Ηράκλειο Αττικής και αποφοίτησα από το 4ο Γενικό/Αθλητικό Λύκειο Ηρακλείου.
Είμαι Πτυχιούχος του τμήματος Οδοντοτεχνικής Σχολής Αθηνών (ΤΕΣ/ΣΒΙΕ), ξεκινώντας παράλληλα την εργασιακή μου εμπειρία ως βοηθός εργαστηρίων του ομίλου το 1996.
Με την λήψη του πτυχίου μου, ειδικεύτηκα επίσης στον τομέα της λογιστικής, παρακολουθώντας το τμήμα κατάρτισης Β.Λογιστηριακής υποστήριξης & Μηχανογράφησης, γνώσης λειτουργικών συστημάτων και χρήσης λογιστικών προγραμμάτων ( ΙΕΚ-Εxs systems).  
Ολοκληρώνοντας,  με σεμινάρια  Πωλήσεων, ίδρυσης- οργάνωσης και λειτουργίας μικρομεσαίων  επιχειρήσεων και Εργατικής νομοθεσίας, καθώς και με παρακολούθηση του τμήματος κατάρτισης & εισαγωγής στην Ναυτιλιακή αγορά , στις Αρχές Μηχανογραφικής Διαχείρισης Εμπορευματοκιβωτίων και στις Βασικές αρχές Ναυτιλίας. Συνεχίζοντας εργαζόμενη ως υπεύθυνη γραμματειακής-λογιστικής υποστήριξης και δημοσίων σχέσεων σε διακεκριμένες εμπορικές εταιρίες  και εταιρίες δημοσιοποίησης λογιστικών αποτελεσμάτων  και τηλεοπτικών μέσων(ΜΜΕ).
Διετέλεσα μέτοχος και Περιφερειακή Διευθύντρια Διεθνών Ναυτιλιακών Μεταφορών γενικών και ειδικών φορτίων(cargo) από το 2004 έως το 2021, σε Ελληνική Διαμεταφορική εταιρία παγκοσμίου εμβέλειας και διαμεταχείρισης.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενασχόληση με τον Αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, αθλήτρια volley από το 1989 έως και σήμερα, με συμμετοχές σε Εθνικά και Τοπικά Πρωταθλήματα Βόλεϊ Σάλας και  Beach Βόλεϊ. 
Επίσης, είμαι διαπιστευμένη Προπονήτρια Βόλεϊ Σάλας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ). 
Παντρεμένη και μητέρα ενός τέκνου, αποφασισμένη και με την καλύτερη διάθεση να προσφέρω στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας, της πόλης μας, της γειτονιάς μας.
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting