Φώτης Μπαλαρής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Φώτης Μπαλαρής

Φώτης Μπαλαρής

Ελεύθερος επαγγελματίας

Γεννήθηκα και ζω στο Ηράκλειο. Είμαι το πέμπτο από τα έξι παιδιά του Δημήτρη και της Αναστασίας Μπαλαρή.

Έχω δύο γιους τον Γιώργο και τον Μίμη και δύο εγγόνια, τον Απόλλωνα και τον Αχιλλέα. Τελείωσα το γυμνάσιο και ασχολήθηκα σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ τώρα είμαι συνταξιούχος. 

Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο ημιεπαγγελματικά το 1974, όταν ήμουν 14 ετών στην ομάδα της ΑΕΚ επί εποχής του μεγάλου ολλανδού προπονητή Φάντροκ, των δύο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με την ομάδα του Ajax. Από το 1976 έως το 1983 έπαιξα στην ομάδα του Παλαιού Ηρακλείου (ΑΟΠΗ),  ενώ από το 1983 έως το 1989 στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και της Ελευθερούπολης. Ύστερα, σταμάτησα για πέντε χρόνια ώσπου το 1994 ξεκίνησα ξανά στην ομάδα της ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Ένα χρόνο αργότερα, το 1995, επέστρεψα στην ομάδα του Παλαιού Ηρακλείου (ΑΟΠΗ)  όπου και κρέμασα τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. 

Από το 1996 εντάχθηκα στην ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και από το 2005 ανέλαβα και την προεδρία των ποδοσφαιριστών των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ έως και σήμερα. Από το 1995, συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων.

Εκτός από το Πρωτάθλημα, η ομάδα των Παλαιμάχων δίνει και πολλούς αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς προς βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Έχω την τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου μας Νίκου Μπάμπαλου και δίνω την υπόσχεσή μου με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω να μπορέσω να βοηθήσω στα κοινά για να κάνουμε καλύτερη την πόλη που ζούμε!
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting