Γιώργος Ποτήρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γιώργος Ποτήρης

Γιώργος Ποτήρης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκα στις 31/01/1970 Λευκωσία Κυπρου, άγαμος.

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος (Quality Assurance Analyst) σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με εξειδίκευση σε έρευνα και παραγωγή τραπεζικών προϊόντων με συνολικά 20 χρόνια παρουσίας στον τραπεζικό χώρο.

Έχω μεγαλώσει σχεδόν όλη μου τη ζωή, από 6 ετών, στον Δήμο μας μέχρι και τώρα.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν στα 15μελή συμβούλια και σε διάφορες οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αυτό με έκανε να αγαπήσω τους ανθρώπους και να θέλω να προσφέρω γι’ αυτούς.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο και φίλο μου Νίκο Μπάμπαλο για την τιμητική πρότασλη του προς το πρόσωπό μου να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό της νίκης, Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη.

Δηλώνω παρών για τον τόπο που ζούμε θέτοντας τον εαυτό μου καθώς και την συνεισφορά μου στον Δήμο στην κρίση των συνδημοτών μου. Επιθυμώντας, έτσι με την συμμετοχή μου, να τιμήσω και τη μνήμη την γονιών μου τόσο για τις αρχές και τις αξίες που με μεγάλωσαν, όσο και την πολύ σημαντική συνεισφορά τους στον Δήμο μας, ο καθένας από τον τομέα του. Τον πατέρα μου, Ποτήρη Ιωάννη, για τη μεγάλη του προσφορά ως γιατρός και επιστήμονας και τη μητέρα μου, Ποτήρη Μαρία, πρώην Δημοτική Σύμβουλο στον Δήμο μας, με μεγάλη προσφορά και συνεισφορά στα δημοτικά δρώμενα.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Ηρακλείου, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο ώστε να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου,  ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση, ικανότητα και πολύ σημαντική  προσφορά στον Δήμο μας για πολλά χρόνια !!!

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting