Γιώργος Τσακνάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γιώργος Τσακνάκης

Γιώργος Τσακνάκης

Νομικός-Δικαστικός Επιμελητής

Ονομάζομαι Γιώργος Τσακνάκης, μεγάλωσα στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Κατά την παιδική – εφηβική μου ηλικία ήμουν μέλος, επί δέκα (10) συναπτά έτη, των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου, και συμμετείχα στις ακαδημίες των τμημάτων τένις του Δήμου μας από όπου διακρίθηκα και απέκτησα μία ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό. Η στήριξη και η αρωγή, που έλαβα από τους γονείς μου από τα πρώτα κιόλας βήματα, λειτούργησαν καθοριστικά στο να γίνω σωστός και ολοκληρωμένος ενεργός πολίτης και χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.

Είμαι απόφοιτος των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση. Ένα σχολείο πρότυπο για την πόλη μας, που αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και φροντίδας προς τους μαθητές τους. Τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση γονέων και παιδιών χάρη στην αφοσίωσή τους στην ακαδημαϊκή αριστεία, την προσωπική ανάπτυξη και την προετοιμασία των μαθητών του για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου διδάσκουν με πάθος και δημιουργούν μια ενθαρρυντική ατμόσφαιρα που ενισχύει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση των μαθητών.

Σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) στην Κύπρο απ’ όπου και αποφοίτησα με εξειδίκευση στο Ελληνικό Δίκαιο. Απέκτησα το πτυχίο μου στα 4 χρόνια τον Ιούνιο του 2019. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, παρακολούθησα επίσης τη Θερινή Νομική Σχολή που διοργάνωσε η ELSA στο Βελιγράδι, Σερβία, τον Ιούλιο του 2018.

Έκτοτε δραστηριοποιήθηκα στη μάχιμη δικηγορία με εξειδίκευση στο Τραπεζικό, στο Δημόσιο, στο Εταιρικό Δίκαιο και στο Δίκαιο των ακινήτων στην Αθήνα. Από τον Ιούλιο του 2023 διαγωνίστηκα και πέρασα στις εξετάσεις δικαστικών επιμελητών Ελλάδας οπότε και ασκώ το λειτούργημα αυτό.

Επίσης επιλέχθηκα από την επιτροπή της Βουλής των Εφήβων για να συμμετάσχω στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βουλής των Ελλήνων, με στόχο την εξοικείωση με τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, αλλά και την ανάδειξη του ρόλου του πολίτη στη σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία.

Το κύριο όραμά μου είναι η δημιουργία μιας πιο ευημερούσας και ενωμένης κοινότητας για εμάς που είμαστε οι μελλοντικές γενεές. Πιστεύω ότι μέσω της συνεργασίας, του διαλόγου και της ανοιχτής επικοινωνίας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μας και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Η εμπειρία μου στον τοπικό τομέα και η συμμετοχή μου σε δράσεις και πρωτοβουλίες με έχουν βοηθήσει να αντιληφθώ τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας. Είμαι προσηλωμένος στην υπεράσπιση των συμφερόντων μας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την ενίσχυση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην περιοχή μας.

Θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι οι απόψεις και οι ανησυχίες κάθε πολίτη ακούγονται και λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων που αφορούν την τοπική μας κοινωνία. Θα δουλέψω για την προώθηση της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας σε όλες τις δράσεις της δημόσιας διοίκησης.

Σας καλώ να στηρίξετε τον Δήμαρχό μας Νίκο Μπάμπαλο και την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη. Ο Νίκος Μπάμπαλος αποτελεί επιλογή εμπιστοσύνης. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας βάζουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον της τοπικής μας κοινότητας. Είμαι βέβαιος ότι για μια ακόμη τετραετία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Ηράκλειο που αξίζει να ζεις, ένα περιβάλλον όπου η συμμετοχή, η συνεργασία και η ανοιχτή συζήτηση θα οδηγήσουν σε βελτιώσεις που θα απολαύσουμε όλοι μαζί.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting