Κατερίνα Ζαγγανά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κατερίνα Ζαγγανά

Κατερίνα Ζαγγανά

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Αρείω Πάγω, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών – LLM International Commercial Law, εξειδίκευση στο διαδικτυακό έγκλημα και στην παραβατικότητα των ανηλίκων.

Ηρακλειώτισσα με έντονη κοινωνική συμμετοχή  που την ενδιαφέρει πρωτίστως η δράση σε πραγματικούς χρόνους και η λύση προβλημάτων. Νομική Σύμβουλος Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Κηφισιάς της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή, παραρτήματος Ηρακλείου Αττικής. 

Η συμμετοχή με τα κοινά θεωρεί ότι είναι υποχρέωση τον ελεύθερων δημοκρατικών πολιτών σε μία κοινωνία που θέλει να έχει παρόν και να δημιουργεί το μέλλον της. Η συνέχιση και η εξέλιξη της πορείας για μια πιο λειτουργική και ανθρωπινή πόλη την οδηγεί να ενώσει τις δυνάμεις της με την παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο. 

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting