Λορέντζο Γκρέτσας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Λορέντζο Γκρέτσας

Λορέντζο Γκρέτσας

Διευθύνων Σύμβουλος Κατασκευαστικής Εταιρείας & Επιχειρηματίας

Είμαι κάτοικος του Ηρακλείου Αττικής από το 1996. 

Όλα αυτά τα χρόνια οι επιχειρήσεις μου εδρεύουν στο δήμο Ηρακλείου και αυτό οφείλεται στην αγάπη που έχω για τον τόπο που στήριξε τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. 

Είμαι Διευθύνων Σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας Innovatech Lift και της Innovative Construction και επίσης λειτουργώ μαζί με τη σύζυγο μου, το κατάστημα περιποίησης και ομορφιάς «Αrtemis hair and nails fashion». Θεωρώ πως κατέχω τις κατάλληλες γνώσεις ώστε ο δήμος μας να ανέβει ακόμα πιο ψηλά με τον Νίκο Μπάμπαλο. 

Η προσφορά μου στα κοινά ήταν και θα είναι πάντα ανιδιοτελής, καθώς πιστεύω πως είναι χρέος όλων μας να προσφέρουμε στον τόπο μας και πάνω από όλα στις επόμενες γενιές. Τα ενδιαφέροντα μου για το δήμο μας, επικεντρώνονται στην βελτίωση του βιοτικού και οικονομικού επιπέδου των δημοτών και των επιχειρήσεων, μέσω πράσινων έργων που θα τον αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο. 

Η επόμενη μέρα για το δήμο μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, επενδύσεις και έργα συμβολικά και διαχρονικά. Μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση με τον κατασκευαστικό κλάδο, έχω διαμορφωμένη άποψη για το τι χρειάζεται και πάνω από όλα την θέληση να βοηθήσω τον Δήμο μας να πετύχει αυτά που όλοι ονειρευόμαστε.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting