Μάκης Καλαράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μάκης Καλαράς

Μάκης Καλαράς

Παραολυμπιονίκης

Ο Μάκης Καλαράς είναι Ασημένιος παραολυμπιονίκης στη δισκοβολία το 2004 στην Αθήνα και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ.

Είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει συμμετάσχει τόσο σε θερινούς όσο και χειμερινούς παραολυμπιακούς αγώνες. Μάλιστα, το 2014 ήταν και Σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς της Ρωσίας.

Ιδρυτής της ΜΚΟ Rush Out που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την εκπαίδευση τόσο των αναπήρων ώστε να γίνουν ενεργά και αυτόνομα μέλη της κοινωνίας όσο και των μη αναπήρων για την ενημέρωση της κοινωνίας στα θέματα διαφορετικότητας και της προσβασιμότητας. Όντας ο ίδιος ανάπηρος εξαιτίας ενός τροχαίου, αφιερώνει χρόνο και κάνει ομιλίες σε σχολεία μεταφέροντας την εμπειρία του ως αθλητης αλλά και τα προβλήματα καθώς και τις πιθανές λύσεις των αναπήρων που προκύπτουν στην καθημερινότητα τους. Επιθυμία του είναι να δείξει στους νέους να έχουν στόχους και αγάπη για την ζωή!

Επίσης, είναι ιδρυτής του love van μαζί με τον φίλο του Λευτέρη Παρασκευά. Με το love van εδώ και 5 χρόνια μαγειρεύουν σε διάφορα μέρη που τους έχουν ανάγκη, καθώς και σε διάφορες έκτακτες καταστάσεις. Κάθε εβδομάδα 300 μερίδες φαγητό μαγειρεύονται και προσφέρονται για εξαρτημένους και φτωχούς στο κέντρο της Αθήνας.

Πάνω απ’όλα, ο Μάκης είναι ένας Ηρακλειώτης με αγάπη για την πόλη μας!

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting