Μαρία Δουμάνη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Μαρία Δουμάνη

Μαρία Δουμάνη

Ιατρός-Πνευμονολόγος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών (6 και 2 ετών).

Σπούδασα Ιατρική και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την Προαγωγή Υγείας στην Τρίτη Ηλικία.

Ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου ως Πνευμονολόγος στο ΓΝΕ «Θριάσιο» και πλέον συνεχίζω την επαγγελματική μου πορεία στην ΜΕΘ του ΠΓΝ «Αττικόν» ως επιμελήτρια.

Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στηρίζοντας τον συνδυασμό «Ηράκλειο , Ανθρώπινη πόλη» και τον Δήμαρχό μας Νίκο Μπάμπαλο.

Η αγάπη για τον τόπο μου και το διαρκές ενδιαφέρον για την αναβάθμιση και την πρόοδο της περιοχής μας, ήταν οι παράγοντες εκείνοι που με έπεισαν πως αξίζει να το προσπαθήσω. Με εφόδια τις γνώσεις και τις ικανότητές μου, δεσμεύομαι  να αγωνιστώ σκληρά με ήθος, αξιοπιστία και αξιοπρέπεια ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.

Συμπορεύομαι με τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, με κοινό μας όραμα την παροχή πρωτοβάθμιας υγείας, φροντίδας και πρόληψης σε τοπικό επίπεδο,  με τη δημιουργία δημοτικών δομών προκειμένου να ανταποκριθούμε έγκαιρα και έγκυρα στις ανάγκες των κατοίκων του δήμου μας. Πιστεύω απόλυτα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, με την δύναμη,την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting