Μιχάλης Πυλαρινός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μιχάλης Πυλαρινός

Μιχάλης Πυλαρινός

Επιχειρηματίας (Κομμωτής)

Γεννηθείς το Φεβρούαριο του 1979 στην Αθήνα, από γονείς με καταγωγή από τη Κεφαλλονιά και τη Κρήτη.

Κατοικεί από μικρό παιδί στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, έχοντας ολοκληρώσει τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες σπουδές του στα τοπικά σχολεία.

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι στο κόσμο της κομμωτικής και της ομορφιάς. Μετά την ολοκλήρωση των διετών σπουδών του στο τομέα της κομμωτικής τέχνης σε δημόσιο ΙΕΚ, εργάστηκε και εμπλούτισε τις γνώσεις του σε μεγάλες εταιρίες του χώρου (L’Oreal , Schwarzkopf). To 2004 ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα πάντα με επίκεντρο το χώρο της κομμωτικής και των προϊόντων ομορφιάς.

Μια ακόμη επαγγελματική του ενασχόληση είναι η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας σαν επαγγελματίας πτυχιούχος εγκατάστασης.
Μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Δραστηριοποιείται και ασχολείται ενεργά, μέσα από συλλόγους, με την λαογραφία και ειδικότερα με την παράδοση της Κρήτης, από την οποία και κατάγεται και την Κεφαλονιά.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting