Μίνα Παναγιωτακοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Μίνα Παναγιωτακοπούλου

Μίνα Παναγιωτακοπούλου

Εκπαιδευτικός

Ονομάζομαι Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου. Κατάγομαι από την Αλιφείρα Ηλείας και τις Κουρούτες Ρεθύμνου. 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ηράκλειο Αττικής. Είμαι παντρεμένη με τον Διονύση Γαβριέλη και έχουμε έναν γιο, φοιτητή στο Τμήμα Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Έχω σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω εργαστεί σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και σε Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου μας, αυτό το όμορφο ταξίδι, ξεκίνησε το 2014, όταν για πρώτη φορά, ανταποκρινόμενη στην τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου μας, Ν. Μπάμπαλου, συμμετείχα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Οι Συνδημότες και Συνδημότισσές μας με τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο το 2014, όσο και το 2019, προσφέροντάς μου τη δυνατότητα, ως Δημοτική Σύμβουλος να αποτελώ μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και να συμμετέχω ως Αντιπρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως μέλος του ΔΣ της Ραδιοφωνίας, των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας στη λήψη σημαντικότατων αποφάσεων για την πόλη μας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Νοέμβριο του 2021 διετέλεσα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου που είχα αναλάβει και σε συνεργασία με το σύνολο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και των Υπηρεσιών του Δήμου μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα που βελτίωσαν την ποιότητα διαβίωσης των παιδιών και των εκπαιδευτικών στους σχολικούς μας χώρους (εργασίες μονώσεων, ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών συγκροτημάτων, διαμόρφωση αύλειων χώρων , ελαιοχρωματισμούς κα).

Από τον Νοέμβριο του 2021 έως και σήμερα έχω αναλάβει την προεδρία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας, δηλαδή του Οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών και των ΚΑΠΗ μας.

Με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τις δύο αυτές ευαίσθητες ηλιακές ομάδες υλοποιήθηκαν προγράμματα και ενισχύθηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες (κατασκευή νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών, βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων, οικονομικές ελαφρύνσεις των οικογενειών σχετικά με την καταβολή των διδάκτρων, λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για την άνοια κα).
Η προσπάθεια, όμως, για το καλύτερο δε σταματά ποτέ! Και μέσα από τα λάθη,τυχόν παραλείψεις ,μαθαίνουμε να γινόμαστε καλύτεροι! Βελτιωνόμαστε, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε και να οραματιζόμαστε! Ως Διοίκηση δεν αδρανήσαμε ούτε μια ημέρα.Κι αυτό, γιατί μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε!

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σας ζητώ, αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες να με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας, ώστε να μπορώ να συμβάλλω στην υλοποίηση έργων, που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των μικρών και των μεγάλων φίλων μας ,όπως είναι η λειτουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού και η ανέγερση κτιρίου στο Παλαιό Ηράκλειο, όπου θα στεγαστεί ένα νέο ΚΑΠΗ.
Κι εγώ θα σας υποσχεθώ τούτο: ότι θα πορευθώ με την ίδια ευγένεια, συνέπεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια και ακαταπόνητη διάθεση, με την οποία έχω συμπορευτεί μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και με τη συνεργασία μας θα κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας…

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting