Νίκος Παρασκευόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Παρασκευόπουλος

Νίκος Παρασκευόπουλος

Δικηγόρος παρ’Εφέταις

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα.

  • Η εκπαιδευτική μου πορεία ξεκίνησε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, συνέχισα στο 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής και τέλος στο 1ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής.
  • Έπειτα, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και Πτυχιούχος Νομικής με κατεύθυνση Ελληνικού Δικαίου από το Τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
  • Ακολούθως είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Εμπορικού Δικαίου από το Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Από το 2016 είμαι Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Εφέταις και από το 2017 Νομικός Σύμβουλος στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Είμαι ενεργός πολίτης από τα νεανικά μου χρόνια με όραμα και όρεξη για προσφορά στον δήμο μας με θέσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, όπως ενδεικτικά είναι θέματα πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος.
Επιδιώκω να συμβάλλω σε ένα δήμο με σύγχρονες αντιλήψεις προς όφελος των κατοίκων και με σκοπό την ποιοτική βελτίωση της ζωής τους.
Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στον συνδυασμό της νίκης με όραμα και στόχους που φαίνονται από την παραγωγή του έργου του και την αποτελεσματικότητα του σε καίρια ζητήματα του δήμου μας.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting