Σόνια Χατζηβασίλογλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σόνια Χατζηβασίλογλου

Σόνια Χατζηβασίλογλου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Με ρίζες από την Μικρά Ασία, γεννήθηκα και ζω στο Ηράκλειο. Είμαι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών, του Γιάννη και του Παντελή.

Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα μέσα στα γήπεδα, ως αθλήτρια καλαθοσφαίρισης στον «ΤΥΦΩΝ» Ηρακλείου Αττικής και στον «ΓΑΟΚ» Μεταμόρφωσης, σε αγωνιστικό επίπεδο. Από νεαρή ηλικία ξεκίνησα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, ως στέλεχος λογιστηρίου σε εταιρείες εγνωσμένου κύρους καθώς και στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου κι ανέπτυξα έντονη κοινωνική δράση ως Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Γηροκομείου Αθηνών «Σ.Π.Ε.Ε.Α.» έως και έτος 2017. Έκτοτε και μέχρι σήμερα απασχολούμαι σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία, ως στέλεχος του Λογιστηρίου αλλά και της Διοικητικής Υποστήριξης.

Υπηρετώντας τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, διετέλεσα από το έτος 2018 έως και 2022 Γενική Γραμματέας της Εξελεγκτικής Επιτροπής του φορέα «ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», του οποίου μέλος παραμένω έως και σήμερα.

Παράλληλα, από το έτος 2018 ασχολούμαι ενεργά με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, στον οποίο, ήδη, από το έτος 2022 έχω εκλεγεί Πρόεδρος.

Σημαντικό και καθοριστικό επίτευγμα του Συλλόγου αλλά και της εν γένει σχολικής κοινότητας ήταν η υπογραφή και η έναρξη των εργασιών για την ανέγερση νέας σχολικής πτέρυγας του 4ου Δημοτικού Σχολείου με σύγχρονες υποδομές, ένα έργο που εδώ και είκοσι πέντε χρόνια απασχολούσε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, το οποίο, με την άμεση συμβολή της Δημοτικής Αρχής, καταφέραμε να επιλυθεί.
Βασική μου αρχή είναι ότι κάθε πράξη ξεκινάει από μία απόφαση.

Αποφάσισα, λοιπόν, να πορευθώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο γιατί έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι αποφασισμένος να πράττει, να διεκδικεί και να υλοποιεί με σκοπό την βελτίωση και την εξέλιξη του Δήμου μας.
Είμαι νέα υποψήφια και επιθυμώ, με εφόδια την μαχητικότητά μου, την επιμονή μου να υλοποιώ τους στόχους που θέτω και την αγάπη μου για την περιοχή μου και τον άνθρωπο, να συμβάλλω και εγώ στην εξέλιξη και την περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting