Σωτήρης Φλέσσιας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σωτήρης Φλέσσιας

Σωτήρης Φλέσσιας

Δημόσιος Υπάλληλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.

Είμαι κάτοικος και δημότης Ηρακλείου Αττικής από την αρχή της ζωής μου. Εδώ πήγα σχολείο, εδώ συνεχίζω να ζω. Παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων τα οποία είναι μαθητές στα σχολεία της πόλης μας. Οι γονείς μου Χρήστος Φλέσσιας και Ιωάννα Δημοπούλου επίσης κάτοικοι και δημότες Ηρακλείου Αττικής.

Αποφοίτησα από το 3 Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Αττικής . Έπειτα σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων-Marketing. Συνέχισα τις σπουδές μου στη Δημοσιογραφία. 

Γνωρίζω Αγγλικά και Η/Υ. Έχω μουσικές σπουδές στο πιάνο 6 χρόνια στο Εθνικό Ωδείο. 

Επίσης, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Πάντα στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και την εξυπηρέτηση πολιτών. Παράλληλα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) παρακολούθησα μαθήματα στην Δημόσια Διοίκηση. Ξεκίνησα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρείες και είχα πάντα ως αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία με το κοινό και τους ανθρώπους. Στην συνέχεια εργάστηκα στον τομέα της Δημοσιογραφίας. 

Στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, στο ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα σε καθημερινές εκπομπές στην ΕΡΤ1 καθώς και στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων “Νetnews”, στην εκπομπή Αρχιπέλαγος που προβαλλόταν και στο Δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Επίσης για πολλά χρόνια στα ΜΜΕ σε καθημερινή παρουσίαση πολιτικής -ενημερωτικής εκπομπής στον Επικοινωνία 94 FM.΄Στην πορεία είχα την τιμή να εργαστώ στον θεσμό των ΚΕΠ από της ίδρυσή τους καθώς ήμουν στην ομάδα ανθρώπων που στελέχωσαν και λειτούργησαν το πρώτο και μεγαλύτερο ΚΕΠ της χώρας στο Σύνταγμα. Διορίστηκα μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ στην Δημόσια Διοίκηση. Στα ΚΕΠ συνεχίζω επί 21 και πλέον έτη να εργάζομαι καθημερινά, και να συμβάλω στην ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η ενασχόληση μου και τα κοινά ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια. Στην Γ Λυκείου ως πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου. Η κοινωνική μου δραστηριότητα περιλαμβάνει επίσης τις θητείες μου ως Αντιπρόεδρος εργαζομένων των ΚΕΠ και Αντιπρόεδρος εργαζομένων στον Επικοινωνία 94FM. Επίσης έχω διατελέσει εκλεγμένος ειδικός γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Αττικής.
Με αυτή την μεγάλη εμπειρία που έχω λοιπόν και γνωρίζοντας πολύ καλά την κοινωνία και τις καθημερινές της ανάγκες, μπορώ να προσφέρω στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι η πρώτη επικοινωνία του πολίτη με το κράτος και τους θεσμούς. 

Έμπρακτα λοιπόν με γνώση, εμπειρία και συναίσθημα, Δίπλα στον πολίτη, Μαζί με τον πολίτη.
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting