Θεόδωρος Τσερπάνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Θεόδωρος Τσερπάνης

Θεόδωρος Τσερπάνης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Το 2020 αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές (MSc) στον τομέα της Προστασίας, Συντήρησης και Αποκατάστασης Μνημείων Πολιτισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είμαι κάτοχος δύο πτυχίων ξένων γλωσσών και απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνων.

Η διπλωματική μου εργασία αφορούσε τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου αποκατάστασης για άτομα με κινησιακά προβλήματα σε λειτουργική συνεργασία με το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας, στο πλαίσιο της Ασκληπιακής φιλοσοφίας, με τη χρήση των στοιχείων της φύσης στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, για την ίαση του ασθενή.
Συμμετείχα στο πρόγραμμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου του ΥΠ.ΠΟ.Α. στο έργο της αποτύπωσης, ανάλυσης, τεκμηρίωσης και του ψηφιακού σχεδιασμού του μεσαιωνικού ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκα τόσο σε τεχνική εταιρεία στη Νέα Ιωνία και αποτύπωσα το ξενοδοχείο Cape Sounio, τακτοποίησα ακίνητα και σύνταξα διαγράμματα, όσο και σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην Κηφισιά, όπου ασχολήθηκα με μελέτες, ανακαινίσεις κατοικιών και κτιρίων γραφείων στην Αττική.
Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος, σε συνεργασία του Α.Π.Θ. και του Δήμου Σερρών, συμμετείχα στη μελέτη αποκατάστασης και επανάχρησης του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά και στο βιωματικό εργαστήριο Αρχιτεκτονικής και Τέχνης Pavillion relancé με σκοπό την ενεργοποίηση της μνήμης του Τουριστικού Περιπτέρου Ξενία Μυκηνών, μέσω χωρικών αναστρέψιμων επεμβάσεων και εικαστικών δράσεων, στα πλαίσια του Fichti Art Festival.

Με το Ηράκλειο με συνδέουν οι παιδικές αναμνήσεις και ενασχολήσεις μου, η αγάπη για την ιστορία και τον πολιτισμό του, η διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής του μνήμης, ο εθελοντισμός, οι ανθρώπινες δράσεις και επεμβάσεις στο δομημένο και φυσικό περιβάλλον, οι κοινωνικοί αγώνες και εξελίξεις, αλλά και το κοινό όραμα με τον Νίκο Μπάμπαλο.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting