Τόνια Γκόγκου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Τόνια Γκόγκου

Τόνια Γκόγκου

CEO V+O Communication

Η Τόνια κατέχει θέση της Γενικής Διεύθυνσης της V+O COMMUNICATION, επιβλέποντας την εύρυθμη λειτουργία και διαχείριση της εταιρίας.

Τόνια έχει ηγηθεί το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικής στρατηγικής, για ένα ευρύ φάσμα πολυεθνικών και ελληνικών κορυφαίων εταιρειών, με ιδιαίτερη έμφαση στις εκστρατείες για τοπικές κοινότητες και κυβερνητικές υποθέσεις.

Έχει επίσης σχεδιάσει και επιβλέψει την υλοποίηση μεγάλου αριθμού καμπανιών και προγραμμάτων Public Affairs & Stakeholders’ engagement.

Ως πολύ έμπειρη επικοινωνιακή σύμβουλος, έχει καλλιεργήσει και βελτιώσει περαιτέρω τον διάλογο με κυβερνητικούς φορείς και τοπικούς κυβερνήτες και έχει εκτεταμένη εμπειρία στις σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης και τη διαχείριση θεμάτων και κρίσεων.

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή ενός κεφαλαίου, στο βιβλίο του βοηθού καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Ζαμπετάκη, «Η Πράσινη Κρίση», που αφορούσε στα επικοινωνιακά θέματα και στη διαχείριση κρίσεων.

Είναι κάτοχος BA στην Ιστορία και την Πολιτική Επιστήμη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College), καθώς και MSC στις Μετα-Σοβιετικές και Ρωσικές Διπλωματικές Σπουδές από το London School of Economics. 

Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα της το 1997 ως Advertising Editor στην εταιρεία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και συγκεκριμένα στο περιοδικό EXODOS, και στη συνέχεια εργάστηκε στην εταιρεία συμβούλων επικοινωνίας Public Affairs και στην εταιρεία Public & Media relations, Mediaccess (DDB Group of Companies). 

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting