Βαγγέλης Γερολυμάτος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Βαγγέλης Γερολυμάτος

Βαγγέλης Γερολυμάτος

Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής όπου κατοικώ και εργάζομαι μέχρι σήμερα. Το εκπαιδευτικό μου ταξίδι ξεκίνησε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, συνέχισα στο 6ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης. Ακολούθησε η Μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στην Υδραυλική Μηχανική, με τίτλο «Υδραυλικά έργα και περιβάλλον». Από το 2010 έως τον Φεβρουάριο του 2015 εργάστηκα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, ενώ από τον Μάρτιο του 2015, διατηρώ το τεχνικό μου γραφείο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Η αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, η ανάγκη μου να προσφέρω στην πόλη μου και η πεποίθησή μου πως μένοντας απαθείς, δεν θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητάς μας με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης του Οκτωβρίου. Με πράξεις και όχι με λόγια θα συμβάλλω με τον δικό μου τρόπο στην επιλογή εμπιστοσύνης που αντιπροσωπεύει ο δήμαρχός μας Νίκος Μπάμπαλος.

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting