Ξένια Οικονόμου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ξένια Οικονόμου

Ξένια Οικονόμου

Αισθητικός

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1968. 

Έχω τελειώσει το δημοτικό της οδού Νεότητος και το γυμνάσιο και λυκείου της οδού Πευκών. 

Έχω περπατήσει, τρέξει και παίξει στους δρόμους της πόλης μας και ποτέ δεν είχα σκεφτεί ζητήματα προσβασιμότητας, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αντιμετώπιζα κινητικά προβλήματα.
Πριν λίγα χρόνια λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας απέκτησα κινητικό πρόβλημα που με ανάγκασε να κινούμαι με αμαξίδιο. Έτσι συνειδητοποίησα ότι ένας δραστήριος άνθρωπος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα , ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι λειτουργικός δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει λόγω δυσκολιών μετακίνησης και πρόσβασης. Ο νυν δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος μου πρότεινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης με στόχο μου την βοήθεια ατόμων όπως εγώ και όχι μόνο.
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στις εκλογές αυτές και από συζητήσεις που είχα με τον Δήμαρχο κατάλαβα ότι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να φτιάξουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη, φιλική στο περιβάλλον αλλά και στους δημότες της.

Θα ήμουν ευτυχής να μου δώσετε μια ευκαιρία να προσπαθήσω να προσφέρω στον βαθμό που θα μπορούσα να το κάνω. Έχω σπουδάσει ΤΕΙ αισθητικής, έχω διατηρήσει για 20 περίπου χρόνια ινστιτούτο, μέχρι που ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα της ασθένειας. Έχω δυο παιδιά , μια κόρη και έναν γιο που είναι δίπλα μου και με ενθάρρυναν να δεχτώ, για να βοηθήσω και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτή την δραστηριότητα μου.
Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την πρόταση του και την τιμή που μου έκανε καθώς και όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου, ένιωσα το θερμό καλωσόρισμά σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting